Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Tradicionālais Mārtiņdienas cepetis mūsdienīgā variācijā

Reti kurš svētku galds iedomājams bez cepeša – centrālā garduma, ko visiem apbrīnot un kāri notiesāt, it sevišķi, ja atzīmējama Mārtiņdiena. Lai gan tradicionāli ar šiem svētkiem tiek saistīts zoss cepetis, tikpat labi par pamatu ēdienam tā var būt pīle vai vista.
Brantu muižas saimniece Ilze Briede, sagaidot Mārtiņdienu, jau pāris dienu pirms svētkiem nolēmusi pievērsties eksperimentiem virtuvē, izmēģinot jaunu vistas cepeša recepti.

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties Ziemellatvija.lv abonementu:

"Ziemellatvija.lv Plus" abonentiem būs pieeja unikālam izdevniecības saturam, kur atspoguļosim notikumus un procesus vietējos novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs.

Abonē Ziemellatvija.lv digitālo saturu par 0.99€ uz pirmajām 4 nedēļām*

*Pēc izmēģinājuma perioda beigām ik pēc četrām nedēļām tiks veikts automātiskais maksājums - 1.99€ par abonēšanas periodu. Abonēšanu vari pārtraukt jebkurā brīdī savā Ziemellatvija.lv kontā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.