Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Kaut kas vēl nebijis Bergervillā

12. maijā aicina uz garšu baudījumu mežu ieskautajā Bergervillā! Neaizmirstamu garšu piedzīvojumu POP-UP restorānā piedāvās jaunais un talantīgais šefpavārs Roberts Ozoliņš – Jauno Pavāru Kustība biedrs, strādājis par šefpavāru Vecrīgas restorānā “DOM” un restorānā “Kopa Taste” Kuldīgā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Roberts saka: “Daļa no mūsu identitātes ir tas, ko mēs audzējam un radām. Izceļot un sargājot to, mēs esam mūžīgi. Tāpēc es izvēlos un atbalstu vietējos ražotājus, audzētājus un sezonālus ēdienus. Pats svarīgākais ēdienā ir no kurienes produkts ir nācis un kur audzis”.

12. maijā Bergervillā galdā tiks celta 5 kārtu ēdienkarte, kuras pagatavošanā tiks izmantotas gan Bergervillas apkārtējo mežu veltes, gan vietējo Valkas novada ražotāju un audzētāju produkti.  Roberts uzburs vēl nepiedzīvotu garšu baudījumu, radot neiedomājamus garšu salikumus no zināmiem produktiem.

Pagaidām ēdienkarte vēl tiek glabāta noslēpumā, bet sekojiet līdzi jaunumiem! Jau drīz atklāsim ēdienkartes sastāvdaļas.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Pop-up pavasara restorāns Bergervillā:
       12. maijā plkst. 13.00 un 16.00
       5 kārtu ēdienkarte
       Cena 39 eur/pers.
       Darbosies bārs

Vietu skaits ierobežots.
Rezervē galdiņu laicīgi, zvanot pa tālruni 29268474 vai rakstot uz info@bvilla.lv

Uz tikšanos Bergervillā!

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.