Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Foto: “Apē sanāk” svinēt skaisti un ar jaudīgām emocijām

FOTO: Ilze Fedotova

Sestdien, 24. augustā norisinājās Apes pilsētas svētku “Apē sanāk!” otrā diena, kurā vietējiem un viesiem bija iespēja iepazīt pierobežas pilsētas burvību, apmeklēt dažādus pasākumus visas dienas garumā, tostarp ielūkoties Apes Amatu mājā, kur tika atklāta Smiltenes un Alūksnes novadu keramiķu darbu izstāde “Ko atklāj māls mūsu meistaru rokās”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Vienmēr kolosāla atmosfēra, draudzīgi cilvēki un sirsnīga attieksme. Sakopta, mierpilna, ar savu īpašo kolorītu un burvību apveltīta pilsēta,- tā par ciemošanos Apē izteicās svētku apmeklētāji no dažādām vietām. No dzirdētā, daudz pateicības vārdu tika veltīti vietējās kultūras dzīves virzītājspēkam – Apes Kultūras centra vadītājai Ilvai Sārei, kura ar gaišo un radošo enerģiju, darba sparu kopā ar lielisko komandu kārtējo reizi ir uzbūruši tādus svētkus, kas uzlādē katru svētku baudītāju. Pēc bagātīgām emocijām piepildītās dienas Apē, iepriekš minētajiem vārdiem pievienojas arī laikraksts “Ziemeļlatvija”.

Tikmēr svētku laikā pirmo reizi vienkopus bija iespēja satikt Apes cilvēkus, kuri ikdienu bieži vien pavada ārpus Apes, bet ik pa laikam atgriežas un padara pilsētu jaudīgāku, gudrāku, spēcīgāku un atpazīstamāku. Sarunu vadīja un savā pieredzē dalījās Kristīne un Kaspars Virsnīši, kuri pamazām kļūst par apeniešiem, jo Apē nesen iegādājušies īpašumu, ko šobrīd atjauno. Par to, ar kādiem iespaidiem dalījās sarunas “Tikšanās Rīga – Ape, Brīvības ielas 174. kilometrā” dalībnieki, plašāk varēs lasīt nākamajā piektdienā laikrakstā “Ziemeļlatvija”.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.