Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

20. augustā darbu uzsāk jauna izglītības iestāde – Ojāra Vācieša Gaujienas vispārizglītojošā un mākslu pamatskola

Otrdien, 20. augustā, darbu uzsāk jauna izglītības iestāde Smiltenes novadā – Ojāra Vācieša Gaujienas vispārizglītojošā un mākslu pamatskola. Jaunā izglītības iestāde izveidota uz reorganizēto skolu – Ojāra Vācieša Gaujienas pamatskolas, Gaujienas pamatskolas un Gaujienas Mūzikas un mākslas skolas – bāzes. Tās direktore ir Līga Prazņicāne, kura pedagoģijā strādā jau vairāk nekā desmit gadus.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

L. Prazņicāne ieguvusi profesionālā bakalaura grādu ar pirmsskolas un sākumskolas kvalifikāciju Latvijas Universitātē. Savas darba gaitas pedagoģijā L. Prazņicāne uzsāka 2013. gadā kā pirmsskolas skolotāja Trapenes sākumskolā, 2022. gadā – kļūstot par sākumskolas direktori. Savukārt 2023. gadā reorganizējot izglītības iestādi, viņa pildīja direktores vietnieces pienākumus Ojāra Vācieša Gaujienas pamatskolā.

“Lai reorganizētās trīs izglītības iestādes spētu veiksmīgi turpināt konkurētspējīgas, pozitīvas, radošas, individuālo spēju attīstošas un uz mūžizglītību vērstas personības veidošanu kompetencēs balstītā izglītībā, skolēniem, skolotājiem un darbiniekiem jāizjūt piederību Ojāra Vācieša Gaujienas vispārizglītojošās un mākslu pamatskolas saimei. Katrai iestādei ir bijušas savas tradīcijas, kuras ir svarīgi saglabāt un turpināt, bet tagad jau kā kopīgās tradīcijas,” saka jaunās izglītības iestādes direktore.

Ojāra Vācieša Gaujienas vispārizglītojošā un mākslu pamatskola no 2024./2025. mācību gada nodrošinās:

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
  • iesāktās pirmsskolas programmas;
  • pamatizglītības programmu 1. līdz 9. klašu skolēniem;
  • Speciālās pamatizglītības programmu izglītojamajiem ar mācīšanās traucējumiem vai garīgās attīstības traucējumiem;
  • Gaujienas Mūzikas un mākslas skolas licencētās un akreditētās programmas.

Ar jaunās izglītības iestādes direktori L. Prazņicāni var sazināties, rakstot uz e-pasta adresi liga.praznicane@smiltensnovads.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 28559654.

Santa Sinka, Smiltenes novada pašvaldības Komunikācijas nodaļas vadītājas pienākumu izpildītāja

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.

casibom jojobet giriş jojobet Casibom holiganbet giriş casibom giriş Casibom casibom casibom giriş CASİBOM holiganbet Casibom Giriş casibom casibom güncel giriş casibom güncel Casibom Casibom holiganbet holiganbet casibom güncel giriş