Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Humānās palīdzības punkts – jaunā vietā


Foto: Vineta Putniņa

Augusta sākumā biedrības “Latvijas Sarkanais Krusts” Vidzemes komiteja no novada pašvaldības Sociālā dienesta pārņēma humānās palīdzības punktu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Ziemeļlatvija” atgādina, ka augusta sākumā Sociālais dienests no telpām Rūjienas ielā 3D pārcēlās uz novada pašvaldības administrācijas ēku Valkā, Semināra ielā 9. Līdz ar to humānās palīdzības punktam, kurā līdz šim cilvēki bez maksas varēja iegūt apģērbu un saimniecībā noderīgas lietas, jaunajās telpās neatradās piemērota vieta.

Turpmāk humānās palīdzības punkts atradīsies Valkā, Rūjienas ielā 3E (turpat, kur tiek izsniegtas atbalsta pakas). Tā darba laiks otrdienās un trešdienās no pulksten 9 līdz 11. Iedzīvotāji aicināti ziedot drēbes un apavus, kas pašiem nav nepieciešami, bet labā stāvoklī ‒ tīrus un lietojamus. Mantas ziedot var pašā humānās palīdzības punktā tā darba laikā vai dienas aprūpes centrā “Valka” Rūjienas ielā 3E katru darbdienu no pulksten 9 līdz 16.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.

casibom jojobet giriş jojobet Casibom holiganbet giriş casibom giriş Casibom casibom casibom giriş CASİBOM holiganbet Casibom Giriş casibom casibom güncel giriş casibom güncel Casibom Casibom holiganbet holiganbet casibom güncel giriş