Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Grupas “Melo-M” koncerts Valkā notiks

Atzīmējot Valkas pilsētas kultūras nama pamatakmens ielikšanas simts gadu jubileju, piektdien, 20. septembrī, pulksten 19 pilsētas kultūras namā plānots čellu trio “Melo-M” koncerts “Čellu brīnumskaņas Valkā”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Taču šonedēļ izskanējusi neoficiāla informācija, ka, iespējams, koncertu atcels. Šo informāciju neoficiāli apstiprina arī otrdien, 13. augustā, pilsētas kultūras nama direktora Aivara Ikšeļa (viņš pašlaik atrodas atvaļinājumā) ieraksts sociālajos tīklos: “Droši vien rītdien šo Valkas pilsētas kultūras nama jubilejas koncertu liks atcelt. Arī kultūrai ir jāpalīdz mūsu novadam pārvarēt smagās finanšu problēmas. Un tas šoreiz būtu tikai pareizi.”

A. Ikšelis stāsta, ka grupas “Melo-M” honorārs par uzstāšanos Valkā ir 4000 eiro, bet dzirdēts, ka citviet Latvijā par uzstāšanos grupas honorārs sasniedz pat 10 000 eiro.

Biļetes uz koncertu var iegādāties pilsētas kultūras nama un “Biļešu paradīzes” kasēs. A. Ikšelis atzīst, ka cilvēki biļetes pērk, bet gribētos, lai tas notiktu aktīvāk.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Lai noskaidrotu, vai tiešām “Melo-M” koncertu, kuru novada pašvaldība jau sāka reklamēt savos informācijas līdzekļos aizvadītā 2023. gada beigās, atcels, jautājām novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālistam Ivo Leitim.

Uz “Ziemeļlatvijas” uzdotajiem jautājumiem saņēmām I. Leiša sagatavotu atbildi: “Šobrīd nav informācijas, ka 20. septembra “Melo-M” koncertu plānotu atcelt. Par jebkādām izmaiņām plānoto pasākumu piedāvājumā laicīgi informēsim iedzīvotājus Valkas novada pašvaldības oficiālajā tīmekļvietnē un plašsaziņas līdzekļos.”

Ceturtdien pēc pārrunām ar novada pašvaldības vadību A. Ikšelis “Ziemeļlatvijai” apstiprināja, ka koncerts netiks atcelts un tas notiks, tāpēc droši var iegādāties biļetes.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.

casibom jojobet giriş jojobet Casibom holiganbet giriş casibom giriş Casibom casibom casibom giriş CASİBOM holiganbet Casibom Giriş casibom casibom güncel giriş casibom güncel Casibom Casibom holiganbet holiganbet casibom güncel giriş