Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Lielāko darbaspēka nodokļu maksātāju vidū – arī Smiltenes uzņēmums


Foto: pexels.com

Godinot Latvijas lielākos godprātīgos nodokļu maksātājus 2023. gadā, Valsts ieņēmumu dienests (VID) sveic 21 uzņēmumu. To vidū ir arī Smiltenes uzņēmums SIA “Madara ‘89 grupa”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Tradicionālais VID apbalvojums arī šogad tiek veltīts lielākajiem darbaspēka nodokļu maksātājiem, izceļot to kā ilgtspējīgu un atbildīgu uzņēmējdarbības praksi labklājīgai, spēcīgai un drošai Latvijai, uzsver VID Sabiedrisko attiecību daļa.

Šogad kopumā 21 balva tiek pasniegta lielākajiem darbaspēka nodokļu maksātājiem piecos Latvijas reģionos lielo, vidējo, mazo un mikrouzņēmumu grupā, un lielākajam nodokļu maksātājam Latvijā 2023. gadā, kas ir naftas produktu piegādes uzņēmums SIA “ORLEN Latvija”.

Smiltenes uzņēmums SIA “Madara ‘89 grupa” ir lielākais darbaspēka nodokļu maksātājs mikrouzņēmumu grupā Vidzemes reģionā (atbilstoši VID traktējumam mikrouzņēmumā ir mazāk nekā 10 darbinieku).

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

SIA “Madara ‘89 grupa” ir mātes uzņēmums lielākajam no veikalu tīklu “top!” pārvaldošajiem uzņēmumiem SIA “Firma Madara ‘89”. Uzņēmumā SIA “Madara ‘89 grupa” strādā vadošie darbinieki.

Šogad VID lielākos nodokļu maksātājus godina jau 26. gadu. Kā VID atzinību un pateicību par atbildīgo darbu uzņēmumi arī šogad saņem jau tradicionālo un īpaši šim apbalvojumam darināto balvu. Balvā attēlotais koka siluets ir izvēlēts kā sekmīgas uzņēmējdarbības un ilgtspējīgas tautsaimniecības simbols, kas iezīmē ceļu no jaunas biznesa idejas rašanās līdz tās sekmīgai īstenošanai un attīstībai, sniedzot ieguldījumu valsts ekonomikā un labklājībā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.

casibom jojobet giriş jojobet Casibom holiganbet giriş casibom giriş Casibom casibom casibom giriş CASİBOM holiganbet Casibom Giriş casibom casibom güncel giriş casibom güncel Casibom Casibom holiganbet holiganbet casibom güncel giriş