Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Drustu pagasta svētku pasākumu vadīs šovu zvaigzne Magone

Foto: Facebook Smiltenes novada pašvaldība

Kā katru gadu, arī šogad augusta pirmajā sestdienā norisināsies Drustu pagasta svētki. Sociālajos tīklos par Drustu pagasta svētku tuvošanos stāstījusi arī Magone Liedeskalna, kura vadīs pasākumu Drustu brīvdabas estrādē un 3. augustā būs kopā ar svētku svinētājiem.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Svētku apmeklētājiem un viesiem vēlamies piedāvāt iepazīt mūsu pagasta vērtības, vietas, ar ko lepojamies un cildinām. Sports, kultūra, māksla un mūzika ir tas, kas mūs, drustēniešus, vieno. Gaidīsim arī tevi Drustos ‒ Visuma centrā,” sniedz ieskatu Drustu tautas nama vadītāja Sandra Meija.

Drustu pagasta svētku svinības sāksies pie tautas nama, kur pulksten 10 norisināsies motociklu parādes brauciens “Ierūcini Drustus” (parādē varēs redzēt retro, klasikas, sporta un citas klases motociklus). Tie visi dosies pa maršrutu: tautas nams–Kalna iela–Ozolu iela–Palsas iela–Skolas iela–estrāde.

Drustu brīvdabas estrādē no pulksten 10 līdz 15 norisināsies pasākums, kuru vadīs daudziem zināmā šovu zvaigzne Magone Liedeskalna. Pulksten 11 uzstāsies Drustu vokālais ansamblis “Dienvidvējā”, līnijdejotāju kolektīvs “Jestrie soļi”, izskanēs mūzikas skolas audzēkņu priekšnesumi.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Pulksten 12 paredzēts Magones Liedeskalnas dzejas lasījums, joki un pārsteigumi. Pulksten 13 uz skatuves kāps dziedātājs Sandris Dubovs ar savu koncertprogrammu. Pulksten 14 notiks akcijas “Skolas soma 2024” loterijas izloze un izsole.

Pie brīvdabas estrādes laikā no 10 līdz 14 norisināsies amatnieku un mājražotāju tirdziņš.

Paralēli tirdziņam būs dažādas aktivitātes bērniem un ģimenēm ar bērniem – piepūšamās atrakcijas, radošās darbnīcas, sejas apgleznošana, foto kaste, foto stūrītis. Sadarbībā ar biedrību “Palīdzēsim viens otram” norisināsies labdarības akcija “Skolas soma 2024”. Tās mērķis – palīdzēt sarūpēt skolas preces bērniem, kuri dzīvo trūcīgās vai maznodrošinātās ģimenēs. Darbosies āra kafejnīca.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Tikmēr laikā no 12 līdz 15 varēs iepazīties ar “Saullēktu zirgiem”, kas ir neliels ģimenes un zirgmīļu kolektīvs no Priekuļu pagasta. Pagasta svētku ietvaros viņi piedāvās izjādes ar zirgiem kā bērniem, tā pieaugušajiem.

Vēl programmā: no pulksten 11 līdz 14 muzeja un seno amatu mājas darbnīcas apskate, iespēja iegravēt koka ripā sevis izvēlētu latvju zīmi. Drustu bibliotēkā: Ģirta Vernera gleznu izstāde, aktivitāte “Rakstām Drustiem dzejoli kopā!”. Drustu evaņģēliski luteriskās baznīcas apmeklētājiem būs iespēja uzkāpt baznīcas tornī. Tur būs apskatāma bilžu izstāde.

Pulksten 12 un 14 interesenti varēs piedalīties izzinošā ekskursijā “Drusti – Visuma centrs” (brauciens par maksu).

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Tikmēr sporta cienītāji un atbalstītāji pulcēsies Drustu sporta laukumā, kur 11 norisināsies pludmales volejbola turnīrs. Bet pulksten 13 tiks rīkota putu ballīte.

Vakara izskaņā Krogus ezera krastā pulksten 20 muzikāli lirisku akustisko koncertu sniegs Annija Putniņa un Gints Smukais (ieeja bez maksas).

Drustu brīvdabas estrādē pulksten 17 būs grupas “Chairmen” koncerts. Savukārt pulksten 22 visi aicināti uz grupas “Tranzīts” koncertu (ieeja par maksu). No pulksten 2 līdz 4 rītā ballīte turpināsies ar DJ Mārtiņu.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.

casibom jojobet giriş jojobet Casibom holiganbet giriş casibom giriş Casibom casibom casibom giriş CASİBOM holiganbet Casibom Giriş casibom casibom güncel giriş casibom güncel Casibom Casibom holiganbet holiganbet casibom güncel giriş