Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Darbu Dzīvokļu komisijā pamet tās ilggadējais loceklis Ivo Meļķis

Pēc ilgiem darba gadiem Valkas novada pašvaldības Dzīvokļu komisijā no tās aiziet SIA “Valkas Namsaimnieks” valdes loceklis Ivo Meļķis. Savu lēmumu ar lūgumu atbrīvot no Dzīvokļa komisijas locekļa amata viņš Valkas novada pašvaldībā iesniedza jau 26. jūnijā.
Šo jautājumu par izmaiņām Dzīvokļu komisijas sastāvā aizvadītajā ceturtdienā, 25. jūlijā, izskatīja novada pašvaldības domes sēdē. Pašvaldības priekšsēdētājas vietnieks Viesturs Zariņš sēdē informēja: “Esmu ar viņu (Ivo Meļķi – redakcijas piebilde) divas reizes runājis, interesējoties, vai viņš nav pārdomājis. Tomēr nav pārdomājis, tāpēc viņš ir jāatbrīvo no Dzīvokļu komisijas locekļa amata. Mums ir jāievēl jauns šīs komisijas loceklis. Savā iesniegumā Ivo Meļķis bija norādījis, ka vajadzētu uzrunāt Agni Birkavu. Saprotu, ka Agnis nevar vēl papildu amatus uzņemties pamatdarba dēļ. No rīta runājām ar priekšsēdētāju (Gitu Avoti – redakcijas piebilde), un viņa ir gatava iesaistīties šīs komisijas darbā, lai vairāk iedziļinātos, kā notiek dzīvokļu piešķiršana.”
Skaidrojot savu vēlmi strādāt Dzīvokļu komisijā, G. Avote sēdē atzina: “Esmu kā starpniece starp iedzīvotājiem, jo bieži man cilvēki jautā par iespējām tikt pie pašvaldības dzīvokļa. Ja pārējiem deputātiem nav pretenziju, vēlos izpētīt un iedziļināties šajā jomā.”
Balsojumā par G. Avotes ievēlēšanu Dzīvokļu komisijas sastāvā deputāti apliecināja, ka viņiem nav pretenziju, ka turpmāk G. Avote darbosies šajā komisijā un stāsies I. Meļķa vietā.

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties Ziemellatvija.lv abonementu:

"Ziemellatvija.lv Plus" abonentiem būs pieeja unikālam izdevniecības saturam, kur atspoguļosim notikumus un procesus vietējos novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs.

Abonē Ziemellatvija.lv digitālo saturu par 0.99€ uz pirmajām 4 nedēļām*

*Pēc izmēģinājuma perioda beigām ik pēc četrām nedēļām tiks veikts automātiskais maksājums - 1.99€ par abonēšanas periodu. Abonēšanu vari pārtraukt jebkurā brīdī savā Ziemellatvija.lv kontā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.