Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Foto reportāža: ieskaties grupas “Drošais ceļš” video filmēšanas aizkadros un noklausies jauno dziesmu

Grupa “Drošais ceļš” (“Apvedceļš”) laidusi klajā jaunu singlu “Ceļš nav skrejceļš”, aicinot cilvēkus būt atbildīgiem pie auto stūres un neapdraudēt sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus. Singls tapis sadarbībā ar VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” (CSDD), satiksmes drošības kampaņas “Ceļš nav skrejceļš” ietvaros. Tās mērķis ir veicināt drošu dalību ceļu satiksmē, mudinot autovadītājus atturēties no agresīva braukšanas stila, bīstamas apdzīšanas un ātruma pārsniegšanas, kas izraisa ceļu satiksmes negadījumus ar smagām un pat letālām sekām. 

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Dziesma vēstī par agresīvu braucēju, kura nerēķināšanās ar noteikumiem un apkārtējiem noved pie traģēdijas. Videoklipa galvenais varonis piedzīvo nedienas bārā, kam seko gluži reālas ainas no notikušām avārijām. Videoklipu filmējis pieredzējušais kino, operas un teātra režisors Aiks Karapetjans, kura režisētie darbi vairākkārt nominēti un apbalvoti ar valsts mēroga godalgām.

“Agresija vairo agresiju, kas uz ceļa ir īpaši bīstami. Tas var būt tikai laika jautājums, kad agresīvas braukšanas rezultātā kāds var salauzt ne tikai savu, bet arī citu cilvēku likteņus. Neslēpsim, ka arī mums ir rūgta pieredze ar pārgalvību pie stūres. Nākas atzīt, ka dažkāt tikai reāls negadījums var piespiest pārdomāt un mainīt savu braukšanas manieri. Šovasar ar vēstījumu, lai ceļš nebeidzas grāvmalā, esam laiduši klajā tematisku singlu par agresīvas braukšanas sekām un esam gatavi runāt par agresīvas braukšanas problemātiku tā, kā to protam vislabāk, – ar dziesmu! Ceram, ka raisīsies diskusija par šo tēmu, ļaujot cilvēkiem paskatīties uz agresijas izpausmēm no jauna skatu punkta,” saka grupas “Drošais ceļš” līderis Jānis Krūmiņš. 

Šovasar grupa kā “Drošais ceļš” papildus klausītāju jau iecienītajam “Apvedceļa” repertuāram izpildīs arī jaunas dziesmas, kas veltītas ceļu satiksmes drošības tēmai.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Mēs, CSDD, allaž meklējam jaunu un radošu pieeju, kā uzrunāt autovadītājus par dažādām satiksmes drošības tēmām. Šobrīd kantrī stila mūzika gūst arvien jaunas virsotnes visā pasaulē, to izpilda skatuves lielmeistari, tāpēc priecājamies, ka arī mūsu klausītāji novērtējuši grupas “Drošais ceļš” pirmo singlu, un aicinām ieklausīties nozīmīgajā vēstījumā arī grupas nākamajā skaņdarbā, kas veltīts agresīvas braukšanas tēmai,” aicina Ilze Šipkēvica, CSDD Komunikācijas departamenta vadītāja.  

“Drošā ceļa” jaunais singls “Ceļš nav skrejceļš” un tā videoklips: https://www.youtube.com/watch?v=XUhNV8zNJz4

Foto un video no singla “Ceļš nav skrejceļš” videoklipa filmēšanas: https://failiem.lv/u/yhzsq6ufzp

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Dziesma “Ceļš nav skrejceļš” platformā Spotify: https://ieej.lv/3ZrhI  

Satiksmes drošības kampaņas materiāli pieejami šeit: https://www.csdd.lv/csdd/socialas-kampanas/.

Satiksmes drošības kampaņu “Ceļš nav skrejceļš” organizē CSDD sadarbībā ar Valsts policiju un partneriem – “Circle K”, “Balta” un “Bolt Drive”. Kampaņa tiek finansēta no CSDD un Ceļu satiksmes drošības padomes piešķirtajiem līdzekļiem – sauszemes transportlīdzekļu īpašnieku civiltiesiskās atbildības obligātās apdrošināšanas prēmijām, ko ceļu satiksmes negadījumu novēršanas pasākumu veikšanai apdrošināšanas sabiedrības katru ceturksni ieskaita biedrības “Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs” (LTAB) kontā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

CSDD Komunikācijas departaments

Foto un video no singla “Ceļš nav skrejceļš” videoklipa filmēšanas:

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.

casibom jojobet giriş jojobet Casibom holiganbet giriş casibom giriş Casibom casibom casibom giriş CASİBOM holiganbet Casibom Giriş casibom casibom güncel giriş casibom güncel Casibom Casibom holiganbet holiganbet casibom güncel giriş