Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Horoskops līdz 11. jūlijam


Foto: pexels.com

AUNS ◆ Izgaisīs raizes par potenciālo sadarbību ārzemēs. Visas līdzšinējās neskaidrības atrisināsies. Vairāk iniciatīvas no tavas puses ļaus notikumiem ritēt straujāk uz priekšu. Tiks mainīta ierastā nostāja attiecībā uz kādu situāciju.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

DVĪŅI ◆ Liels būs darba apjoms. Var nākties darīt to, kas īsti neatbilst tava amata aprakstam. Vieglāk būs tad, ja uzticēsi to cilvēkam, uz kuru vari paļauties. Attiecībās sīkas nesaprašanās var radīt strīdus par aktuālām lietām.

LAUVA ◆ Padomā labi, pirms atbildi uz sadarbības piedāvājumu! Piedalīšanās aizraujošā projektā veicinās tavu popularitāti. Prezentējot savu veikumu plašākai sabiedrībai, uzlabosies finansiālā situācija. Romantiskas jūtas raisīsies kādā braucienā.

SVARI ◆ Izdevīgs piedāvājums no sadarbības partnera var likt mainīt ierasto darbu grafiku. Nav par vēlu apgūt kādu jaunu profesiju. Labi veiksies nesen uzsāktajā uzņēmējdarbībā. Sarežģījušās attiecības mudinās uz nopietnu sarunu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

STRĒLNIEKS ◆ Pieņemsi pareizu lēmumu par darbu. Novērtē laiku un enerģiju, ko ieguldi, veicot savus ikdienas ienākumus! Atļaujies būt tur, kur tevi novērtē! Tiks piepildīts kāds no taviem sapņiem. Uzlabosi savu finansiālo situāciju.

ŪDENSVĪRS ◆ Daudz laika un arī spēka tiks ieguldīts, veicot pienākumus, īpaši tiem, kuriem ir vairākas darbavietas. Darba būs vairāk nekā parasti, taču līdzsvars starp atpūtu un darbu tiks atrasts. Lielāki izdevumi dāvanu iegādei tuviniekiem.

VĒRSIS ◆ Saņemsi ļoti labu un perspektīvu piedāvājumu, kas ļaus savas prasmes pielietot ar vēl lielāku atdevi. Tie, kuri nesen ir nomainījuši darbu, iemantos kolēģu atzinību. Pēkšņā doma par ceļojumu uz ārzemēm veiksmīgi tiks realizēta.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

VĒZIS ◆ Klāt nākušie pienākumi var sagādāt raizes. Tos, kuri meklē darbu, darbs atradīs jau pavisam drīz. Izvērtē rūpīgāk tēriņus izklaides pasākumiem un lietām, kas var tikt pirktas emociju uzplūdā! Harmoniskāka kļūs esošās attiecības.

JAUNAVA ◆ Realizēsi kādu ilgi lolotu ideju, kas būs ienākumu avots nākotnē. Atzinība par profesionālo veikumu ar vērienu izplatīsies plašākā pasaulē. Rēķinies, ka arī kritizētāji būs! Tiks atrasts veids, kā palielināt savu peļņu viegli un ātri.

SKORPIONS ◆ Saki “jā” jaunai sadarbībai, kas tiks piedāvāta jau pavisam drīz. Nesaskaņas darbavietā var augt plašumā. Neiesaisties, ja tas tiešā veidā uz tevi neattiecas! Aizstāvot citu, vari arī kļūt vainīgs. Nav vēlams ieguldīt nekustamajā īpašumā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

MEŽĀZIS ◆ Ideja par uzņēmējdarbību izklaides industrijā nav zemē metama. Rūpīgi izstrādāts plāns un īstajā laikā satiktie cilvēki veicinās idejas attīstīšanu ātrākos tempos. Papildu peļņu gūsi savā pilsētā. Vērtīgs padoms par finansēm no dzīvesbiedra.

ZIVIS ◆ Idejas brauciena iespaidā nāks par labu uzņēmējdarbībai. Labs laiks, lai vērstu plašumā to, ko esi iesācis jau pirms vairākiem gadiem. Neņem vērā kritiku no tuvinieku puses! Negaidīta iepazīšanas sniegs daudz pozitīvu emociju.

Astroloģe Inita Dilāne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.