Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Bilskas pagastā pēc ceļu satiksmes negadījuma uz brauktuves bija izlijusi eļļa

FOTO: Līga Orleana

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 13. jūnija plkst. 6.30 līdz 14. jūnija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Vidzemes reģiona pārvalde saņēma septiņus izsaukumus – trīs uz ugunsgrēku dzēšanu un četrus uz glābšanas darbiem.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Vakar pusdesmitos vakarā saņemts izsaukums uz Smiltenes novada Bilskas pagastu, kur pēc ceļu satiksmes negadījuma uz brauktuves bija izlijusi eļļa. Ar absorbenta un roku rīku palīdzību ceļa braucamā daļa tika sakārtota.

Pusvienpadsmitos ugunsdzēsēji glābēji devās uz Līgatnes ielu Cēsīs, kur transformatora ēkā dega elektrības vadi 0.1 m2 platībā.

Īsi pēc pusnakts saņemts izsaukums uz Georga Apiņa ielu Valmierā, kur daudzstāvu dzīvojamās mājas trešā stāva dzīvoklī uz plīts bija piededzis ēdiens 0.1 m2 platībā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Pusvienos naktī glābēji devās uz Madonas novada Kalsnavas pagastu, kur dega atkritumi 2 m2 platībā.

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 35 izsaukumus – 14 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā uz vienu meža ugunsgrēka dzēšanu, 18 uz glābšanas darbiem, bet trīs izsaukumi bija maldinājumi.

Irita Slavinska, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļa vecākā inspektore

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.

casibom jojobet giriş jojobet Casibom holiganbet giriş casibom giriş Casibom casibom casibom giriş CASİBOM holiganbet Casibom Giriş casibom casibom güncel giriş casibom güncel Casibom Casibom holiganbet holiganbet casibom güncel giriş