Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Valkas florbolisti turpina uzvarēt

Foto: Roberts Johansons

Atsākot dalību pārtrauktajās Latvijas florbola čempionāta pirmās līgas sacensībās, sestdien, 20.novembrī, uzvaru  izcīnīja “Valka/IGLU” florbolisti, kas savu līdzjutēju priekšā sīvā cīņā ar 8:5 (2:3, 3:2, 3:0) uzvarēja “Lekrings/CPSS” vienību.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Līdz pēdējai trešdaļai komandas aizvadīja līdzīgu cīņu, pirms pēdējām spēles divdesmit minūtēm dodoties pārtraukumā ar 5:5 – pirmajā trešdaļā ar 3:2 uzvarēja viesi, otrajā ar tādu pašu rezultātu pārāki bija mājinieki, kam pateicoties diviem Edgara Lazdiņa un vieniem Reiņa Mirkša vārtiem pēdējā trešdaļā izdevās uzvarēt ar 3:0 un kopumā visā spēlē ar 8:5.

Jāatzīmē, ka abos pirmajos periodos viesi izdarīja, lai arī nedaudz, tomēr vairāk metienus pa valcēniešu vārtiem, kamēr pēdējā trešdaļā Valkas florbolisti pa pretinieku vārtiem meta 12 reizes, kamēr pa savējiem ļāva mest vien četras reizes.

Trīs vārti jeb “hettriks” valcēniešu rindās Edgaram Lazdiņam, viņš arī tika atzīts par spēles labāko spēlētāju. Ar trim rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Elviss Ābele, pie trim rezultativitātes punktiem tika arī Reinis Mirkšs, kam šajā spēlē divi vārti un viena rezultatīva piespēle. Jurģis Gartmanis “Valka/IGLU” vārtos atvairīja 18 no 23 pretinieku metieniem.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Ar piecām uzvarām piecās spēlēs “Valka/IGLU” ar 15 punktiem atrodas pirmās līgas austrumu zonas līderpozīcijā.

Nākamo spēli valcēnieši aizvadīs sestdien, 27.novembrī, pulksten 18:00 Valkā tiekoties ar FK “Metēji/Ogre”.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.