Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Iespējams pieteikties Livonijas gadatirgum

Foto: Inga Karpova

Atzīmējot dvīņu pilsētu Valkas un Valgas svētkus, sestdien, 10. jūnijā, no pulksten 8 līdz 16 Valgas pilsētas centrā notiks tradicionālais Livonijas gadatirgus.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

To katru gadu apmeklē ne tikai latviešu pircēji, bet savus ražojumus un preces piedāvā arī tirgotāji no Latvijas tuvām un tālām vietām. Šis gadatirgus ir kļuvis par pazīstamu un iecienītu ikgadēju pasākumu ar bagātīgu kultūras programmu, tirdziņu, loteriju, atrakcijām bērniem un daudz ko citu.   

Lai Livonijas gadatirgus izdotos, Valgas kultūras un interešu centrs aicina pieteikties tirgotājus: labdarība (tirdziņā gūtie ienākumi tiek novirzīti labdarībai) – bez maksas; par vienu vietu trīs reiz trīs metri rokdarbu, lauksaimniecības produktu, tostarp stādu, pārdošanai jāmaksā būs 20 eiro; par vienu vietu pārtikas preču, rūpniecības preču, iespieddarbu un politisko partiju reklamēšamai – 30 eiro. Tirgus teritorijā vienfāzes strāvas (16 A) savienojums tirgotājiem maksās 20 eiro.

Pieteikšanās anketa un karte interesentiem atrodama Valkas novada pašvaldības oficiālajā interneta vietnē www.valka.lv.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Elektroniski reģistrētā vieta tiks saglabāta līdz 10. jūnijam pulksten 7.30.

Detalizētāka informācija saņemama, zvanot uz mobilo tālruni +372 53327622 (Valgas kultūras un interešu centra administrators), +372 53324960 (Arturs Drubinš).

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.