Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Šefpavārs meistarklasē izceļ vietējos produktus

Biedrībai “Siera klubs” ir tradīcija Smiltenes tehnikumā un citās profesionālās izglītības iestādēs regulāri rīkot semināru “Meistara diena”, aizvedot pie topošajiem pavāriem Latvijā zināmus šefpavārus, tāpat arī citu jomu profesionāļus – lektorus un arī bagātīgu dažādu šķirņu sieru un medus degustācijas galdu.

Šoruden 6. oktobrī Smiltenes tehnikumā viesojās un audzēkņiem par savu profesionālo izaugsmi stāstīja Rīgas restorāna “Meat Chef” atraktīvais šefpavārs Kaspars Jansons, viņš deviņus gadus savulaik strādājis kopā ar Mārtiņu Rītiņu restorānā “Vincents”, stažējies pasaules labākajos restorānos, kopā ar sadarbības partneriem atvēris Vidusjūras ēdienu restorānu Monako karaļvalstī, kur tas darbojas jo¬projām (lai uzsāktu šādu komercdarbību, restorāna ēdienkarte obligāti bija jāsaskaņo ar Monako princi, tāda šajā valstī ir kārtība, piebilst Kaspars).

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties Ziemellatvija.lv abonementu:

"Ziemellatvija.lv Plus" abonentiem būs pieeja unikālam izdevniecības saturam, kur atspoguļosim notikumus un procesus vietējos novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs.

Abonē Ziemellatvija.lv digitālo saturu par 0.99€ uz pirmajām 4 nedēļām*

*Pēc izmēģinājuma perioda beigām ik pēc četrām nedēļām tiks veikts automātiskais maksājums - 1.99€ par abonēšanas periodu. Abonēšanu vari pārtraukt jebkurā brīdī savā Ziemellatvija.lv kontā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.