Pirmdiena, 8. decembris
Gunārs, Vladimirs, Gunis
weather-icon
+2° C, vējš 0.89 m/s, D-DR vēja virziens
ZiemelLatvija.lv bloku ikona

Recepte: Avokado gaspačo

Sastāvdaļas:

  • Mīkstums no 4-5 nogatavinātiem avokado
  • 4 gurķi
  • 200 g konservētu turku zirņu
  • 30 g pētersīļu
  • Sula no 1/2 laima
  • 1 maza ķiploka daiviņa
  • Ledus
  • Auksts ūdens
  • 1 tējk. maltā kumīna
  • Sāls, pipari pēc garšas

Pasniegšanai:

  • 1 nektarīns
  • 1 gurķis
  • 1 neliels sarkanais sīpols
  • Olīveļļa un balzamiko mērce rotāšanai

Pagatavošana:

  1. Visas sastāvdaļas, izņemot produktus pasniegšanai, sablendē
    līdz viendabīgai masai.
  2. Pievieno ūdeni un ledu tik daudz, cik biezu zupu vēlas.
  3. Pievieno garšvielas.
  4. Gurķi, nektarīnu un sarkano sīpolu sagriež mazos kubiņos un
    rotā zupu, pielejot klāt nedaudz olīveļļas un balzamiko.

ZiemelLatvija.lv bloku ikona Komentāri

ZiemelLatvija.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.