Pirmdiena, 8. decembris
Gunārs, Vladimirs, Gunis
weather-icon
+2° C, vējš 0.89 m/s, DR vēja virziens
ZiemelLatvija.lv bloku ikona

Recepte: Edamame salāti

(25 minūtes, 4 personām)

Sastāvdaļas:

  • 500 g edamame
  • 60 g rukolas
  • Sauja redīsu dīgstu
  • 2 ēd. k. vīnogu kauliņu eļļas
  • 4 avokado, notīrīti, pārgriezti uz pusēm
  • 16 redīsi, pārgriezti uz pusēm
  • 20 ml extra virgin olīveļļas
  • 20 g ciedru riekstu
  • Jūras sāls pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana:

Katlā uzvāri ūdeni un, kad tas vārās, ieber edamame. Vāri 10
minūtes, nokās un tad iztīri. Traukos sakārto rukolu, dīgstus un edamame. Pannā
sakarsē vīnogu kauliņu eļļu un liec cepties avokado un redīsus ar griezuma
vietu uz leju. Pacep tikai tik ilgi, kamēr tie kļūst nedaudz zeltaini. Liec uz
šķīvjiem. Pārlej katrai porcijai eļļu, uzber riekstus, sāli un piparus. Ja
vēlies, vari pievienot tunci, fetas sieru, svaigu kazas sieru vai vītinātas
gaļas šķēles.

ZiemelLatvija.lv bloku ikona Komentāri

ZiemelLatvija.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.