Pirmdiena, 8. decembris
Gunārs, Vladimirs, Gunis
weather-icon
+2° C, vējš 0.89 m/s, DR vēja virziens
ZiemelLatvija.lv bloku ikona

Recepte: Banānu un auzu pārslu cepumi

Sastāvdaļas:

  • 3 gatavi banāni
  • 1 glāze auzu pārslu
  • Rozīnes, rieksti vai sēkliņas
  • Kanēlis

Pagatavošana:

Nomizo un ar dakšu sastampā trīs nelielus banānus. Tiem pieber
glāzi piecu graudu pārslu. Pievieno arī kanēli garšai un uzbriedinātas rozīnes.
Visu kārtīgi samaisa. Ja mīkla šķiet par šķidru, to var regulēt ar pārslām.

No masas ar karoti izveido cepumus un izkārtoju uz plāts,
kas izklāta ar cepamo papīru. Cep līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī 15 –
20 minūtes. Gatavus atdzesē uz režģa.

Ja arī jūs
vēlaties padalīties ar kādu no savām receptēm, sūtiet tās uz portals@ziemellatvija.lv un
ieprieciniet portāla “Ziemeļlatvija” lasītājus!

ZiemelLatvija.lv bloku ikona Komentāri

ZiemelLatvija.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.