Sestdiena, 6. decembris
Nikolajs, Niklāvs, Niks, Nikola
weather-icon
+4° C, vējš 0.89 m/s, D-DR vēja virziens
ZiemelLatvija.lv bloku ikona

Laukos gaidi ciemos pilsētnieku? Mums ir recepte, ko pasniegt mielastā!

Sastāvdaļas mīklai
1 ola
365 g miltu
0,5 tējk. sodas
2 ēdamk. skābā krējuma
120 g sviesta
100 ml ūdens

Sastāvdaļas pildījumam
1 tomāts 
kečups
bekons
šampinjoni
marinēti gurķi 
siers, kas labi kūst 
sīpols 
ķiploks

Pagatavošana
Izkausē sviestu, piejauc sodu un krējumu, samaisa, pieliek olu, pieber miltus un pielej ūdeni, visu sajauc. Mīkla pietiek trīs 28–30 centimetru picām. Pamatni izrullē un liek uz pannas.
Uz pamatnes uzsmērē kečupu un krējumu, uzber pa virsu smalki sagrieztu sīpolu un ķiploku, sieru un tad liek visas sagrieztās sastāvdaļas, kādā secībā vēlas. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 250°, cep apmēram 5–9 minūtes un tad pica ir gatava pasniegšanai.

ZiemelLatvija.lv bloku ikona Komentāri

ZiemelLatvija.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.