Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Piedaloties akcijā “EKO ZVANS”, tiek pie vērtīgām balvām

Irisa Kalēja no Blomes pagasta ļoti priecājas par saņemto balvu, – šis ir viņas līdz šim vērtīgākais ieguvums loterijā.
FOTO: NO SIA “ZAAO” ARHĪVA

Šī gada septembrī SIA “ZAAO” darbības reģionā sadarbībā ar AS “Sadales tīkls” un SIA “Karcher” norisinājās akcija “EKO ZVANS!”, kuras laikā telefoniski pieteikto, neizjaukto elektrisko un elektronisko iekārtu izvešana no adreses tika veikta bez maksas. Akcijas dalībnieki piedalījās vērtīgu balvu izlozē. Pie balvām tikuši arī pakalpojumu saņēmēji Smiltenes un Valkas novados.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Piedaloties akcijā, Irisa Kalēja no Blomes pagasta ir laimējusi “Kärcher” akumulatora putekļsūcēju. To viņai “ZAAO” pārstāvji nogādājuši šīs nedēļas sākumā. “Man tas bija ļoti liels un patīkams pārsteigums. Pēc dažām dienām man ir vārda diena. Nu vienu lielu dāvanu jau esmu saņēmusi. Pēdējos gados dzīvē ir bijis daudz skumju un bēdu, bet, re, kā gadās, kāds iepriecina tāpat vien,” laikrakstam stāsta Irisas kundze.

Saņemtā balva būs ļoti noderīga mājsaimniecībā, jo tieši putekļu sūcēja viņai nebija. Kopā ar draudzeni jauniegūtā ierīce jau izsaiņota un izmēģināta darbībā. “Ļoti ērts un parocīgs, jaudīgs putekļu sūcējs. Patīkami ar tādu strādāt. Izskatās, ka kalpos ilgi,” par saņemto balvu priecājas blomēniete.

Taujāta, kādu elektroiekārtu nodevusi akcijas laikā, viņa uzskaita: “ZAAO savāca trīs veļas mašīnas un televizoru, kas ilgu laiku aizņēma rūmi. Tā priecājos, ka beidzot tiku no tiem vaļā, jo pašai nav iespējas šādas lielizmēra mantas aizvest prom no mājas. Kā uzzināju par šādu iespēju? Kāda paziņa man pastāstīja, ka ir šāda iespēja. Ieteica. Sazvanījām, un jau pēc dažām dienām cilvēki bija klāt un visu sakrāva mašīnā. Ne uz kādu balvu akcijā nemaz necerēju. Biju laimīga, ka beidzot tieku vaļā un nederīgām lietām,” uzsver Irisa.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Apjautājoties, vai arī ikdienā aizraujas ar loterijām, Irisa teic, ka ne, vien retu reizi nopirkusi pa kādai momentloterijai. “Tas jau nav nekāds lētais prieks. Īpaši neaizraujos ar tādām lietām. Pa retam kādu momentloteriju esmu nopirkusi, citiem jau arī paveicas. Man šis viennozīmīgi ir vērtīgākais laimests mūžā. Ļoti priecājos, ka uzņēmums šādā veidā atbalsta pakalpojuma saņēmējus. Nu jau gadu kā pie mājas man ir arī ZAAO konteiners. Esmu ļoti apmierināta ar viņu sniegtajiem pakalpojumiem, prieks ar viņiem sadarboties,” sarunas izskaņā saka I. Kalēja.

Pavisam akcijas laikā tika saņemts 361 pieteikums, nodotais apjoms sasniedza 43,67 tonnas.

Piedaloties akcijā, noderīgas AS “Sadales tīkls” balvas ieguva arī Lidija Mihailova no Raunas, Laila Tjullinena no Valkas un Rasma Petrova no Smiltenes.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Šāda veida akcijas ir lieliska iespēja pievērst sabiedrības uzmanību atbildīgai atkritumu apsaimniekošanai un resursu taupīšanai, veicinot nolietoto elektrisko un elektronisko iekārtu nodošanu pārstrādei un stiprinot aprites ekonomikas principus. Ilgtspējīga atkritumu apsaimniekošana nav sarežģīta, ja vien esam gatavi mainīt ikdienas paradumus un saudzēt vidi. Paplašinot

Irisa Kalēja no Blomes pagasta akcijas noslēgumā tikusi pie putekļu sūcēja, – uz šādu balvu nemaz necerējusi un bijusi priecīga, ka beidzot tikusi vaļā no nederīgām elektroiekārtām.

eko laukumu tīklu, mēs jau jūtam, ka akciju laikā savākto apjomu apmērs samazinās, kas liecina, ka esam uz pareizā ceļa un cilvēki arvien biežāk izvēlas nodot elektrotehniku arī ikdienā,” paudis SIA “ZAAO” Šķiroto atkritumu savākšanas nodaļas vadītājs Dinārs Sārs.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Akcijas organizatori norāda, ka šogad visbiežāk iedzīvotāji pieteica ledusskapju, televizoru, veļas mazgājamo mašīnu un zāles pļaujmašīnu izvešanu. Pārstrādei tika sagatavotas arī citas ierīces, piemēram, putekļu sūcēji, mikroviļņu krāsnis, tējkannas, gludekļi un datori. Visaktīvāk akcijā piedalījās Saulkrastu, Limbažu un Siguldas novadu iedzīvotāji.

Akcijas organizatori kopā ar sadarbības partneriem īpaši uzsvēra drošības nozīmi – ne tikai saistībā ar vides aizsardzību, bet arī ar elektrodrošību un produktu ilgtspēju. Ir ārkārtīgi svarīgi atbildīgi rīkoties, nododot nolietotu elektrotehniku pārstrādei un nekādā gadījumā nelietot bojātas elektriskās vai elektroniskās ierīces, jo tās var apdraudēt gan cilvēku veselību, gan īpašumu. Tāpat būtiska ir pareiza izvēle jau preču iegādes brīdī – priekšroka jādot kvalitatīviem un ilgmūžīgiem produktiem, kas ne tikai kalpo ilgāk, bet arī ir drošāki lietošanai.

Nolietotas elektrotehnikas savākšanas pakalpojums tiek nodrošināts arī ikdienā, izbraucot uz privātpersonas vai juridiskas personas norādīto adresi, iepriekš vienojoties par savākšanas dienu. Klientam ir jāsedz transporta pakalpojuma maksa. Bez maksas nolietotu neizjauktu elektrotehniku iespējams nodot SIA “ZAAO” eko laukumos.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.

casibom jojobet giriş jojobet Casibom holiganbet giriş casibom giriş Casibom casibom casibom giriş CASİBOM holiganbet Casibom Giriş casibom casibom güncel giriş casibom güncel Casibom Casibom holiganbet holiganbet casibom güncel giriş