Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Pašvaldība vēlas pārdot savu nekustamo īpašumu

Foto: Inga Karpova

Jau 7. oktobrī novada pašvaldība savā publiski pieejamā interneta vietnē www.valka.lv publicējusi paziņojumu par izsoli uz nekustamo īpašumu, kas atrodas Rūjienas iela 3D. Pašvaldība šo nekustamo īpašumu pārdod rakstiskā izsolē ar augšupejošu soli. Tas sastāv no zemes vienības 0,0586 hektāru platībā un uz tās esošas administratīvās ēkas. Pašvaldība noteikusi izsoles sākuma cenu 87 825 eiro. Savukārt izsoles solis ‒ 1000 eiro. Piedāvājumu atvēršanas sēde notiks 15. novembrī pulksten 10.30 novada pašvaldības administrācijas ēkā Beverīnas ielā 3.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Ziemeļlatvija” atgādina, ka šajā ēkā atradās novada pašvaldības Sociālais dienests, kā arī Valsts probācijas dienesta Vidzemes reģiona teritoriālās struktūrvienības Valkas nodaļa. To vada Guntis Albergs, kas ir arī domes valdošās koalīcijas deputāts.

Novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists Ivo Leitis informē, ka pašlaik vēl aktīvi noris pašvaldības ēkas Semināra ielā 9 telpu pielāgošana Valsts probācijas dienesta Vidzemes reģiona teritoriālās struktūrvienības Valkas nodaļas vajadzībām.

“Ziemeļlatvija” interesējās, cik daudz nodokļu maksātāju naudas pašvaldība izmantos, lai telpas pielāgotu droša biroja prasībām, kas nepieciešams šai valsts iestādes struktūrvienībai.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Plašāku informāciju varēsim sniegt pēc telpu pielāgošanas darbu un probācijas dienesta pārvākšanās procesa pabeigšanas,” norāda I. Leitis.

Savā ikmēneša darba atskaitē, kuru novada pašvaldības izpilddirektors Valdis Šaicāns sniedza 25. jūlija domes sēdē, viņš informēja, ka uz šo ēku Semināra ielā 9 pārcelsies arī Valsts probācijas dienesta Valkas nodaļa.

“Probācijas dienestam paredzētajās telpās vēl tiek veikts remonts, lai pielāgotu telpas dienesta vajadzībām. Viņiem ir nepieciešams uzstādīt videonovērošanu un arī speciālas durvis,” skaidro V. Šaicāns.

“Ziemeļlatvija” atgādina, ka uz ēku Semināra ielā 9 jau augusta sākumā pārcēlās Sociālais dienests.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.

casibom jojobet giriş jojobet Casibom holiganbet giriş casibom giriş Casibom casibom casibom giriş CASİBOM holiganbet Casibom Giriş casibom casibom güncel giriş casibom güncel Casibom Casibom holiganbet holiganbet casibom güncel giriş