Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Automašīnai izsit priekšējo stiklu

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste (Vidzemes reģiona pārvaldes jautājumos) Zane Vaskāne informē, ka otrdien, 15. oktobrī, pulksten 14.50 Smiltenē, Dārza ielā jaunietis, sitot ar kāju, tīši sabojāja automašīnas “BMW” priekšējo vējstiklu. Materiālie zaudējumi tiek precizēti, un par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Trešdien laikraksta “Ziemeļlatvija” e-pastā ienāca vēstule. Tās rakstītājs, kurš vēlējās būt anonīms, jautā: “Vai Smiltenē uzdarbojas narkomāni – demolētāji? Gaišā dienas laikā 15. oktobrī ap pulksten 15 uzkāpa jaunietis uz automašīnas motora pārsega un ar kāju izsita automašīnai priekšējo vējstiklu. Iespējams, alkohola un narkotisko vielu iespaidā. Ir noskaidrota vainīgā persona. Uzsākts kriminālprocess.”

Z. Vaskāne skaidro, ka Valsts policija ir aizturējusi iespējamo vainīgo personu – 2004. gadā dzimušu jaunieti, kurš, acīmredzami atrodoties alkohola reibumā un huligānisku tieksmju vadīts, tīši sabojāja automašīnu.

“Informācija par jauniešiem narkotisko vielu ietekmē, kas iznīcina citu īpašumu, nav policijas rīcībā un tā netiek apstiprināta. Ja iedzīvotāju rīcībā ir informācija par iespējamiem noziedzīgiem nodarījumiem, nekavējoties jāinformē Valsts policija,” norāda Z. Vaskāne.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.

casibom jojobet giriş jojobet Casibom holiganbet giriş casibom giriş Casibom casibom casibom giriş CASİBOM holiganbet Casibom Giriş casibom casibom güncel giriş casibom güncel Casibom Casibom holiganbet holiganbet casibom güncel giriş