Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Valkas novada pašvaldībā uz Juridiskās nodaļas vadītāja vietu pieteikušies vairāki pretendenti

Pašlaik Valkas novada pašvaldības viena no svarīgākajām nodaļām – Juridiskā nodaļa – ir bez vadītāja, jo septembra beigās pēc pašas vēlēšanas no amata aizgāja līdzšinējā nodaļas vadītāja Ieva Bērziņa. Novada pašvaldība izsludināja konkursu uz šo vienu no vadošajiem izpildvaras amatiem.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists Ivo Leitis informē, ka uz izsludināto Juridiskās nodaļas vadītāja amatu pieteikušies vairāki kandidāti.

“Šīs nedēļas laikā konkursa komisija ar visiem pretendentiem tiksies klātienē, lai izvērtētu viņu atbilstību ieņemamajam amatam,” norāda I. Leitis.

Novada pašvaldība jaunajam Juridiskās nodaļas vadītājam sola stabilu atalgojumu – 1860 eiro mēnesī pirms nodokļu nomaksas, papildu sociālās garantijas ‒ apmaksātu papildatvaļinājumu un atvaļinājuma pabalstu, kā arī iespēju pilnveidot profesionālo pieredzi un dinamisku un atbildīgu darbu. Pašvaldība pretendentiem uz amatu kopumā izvirzījusi deviņas prasības, tostarp: augstākā juridiskā izglītība ar iegūtu jurista kvalifikāciju, nozarei atbilstoša profesionālā pieredze (par priekšrocību tiks uzskatīta darba pieredze valsts vai pašvaldību darbā), kā arī izpratne par pašvaldību darbību un šīs jomas reglamentējošiem normatīvajiem aktiem.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Pašlaik Juridiskajā nodaļā strādā septiņi speciālisti.

Turklāt ņemot vērā, ka 6. septembrī uz laiku deputāta pilnvaras nolika novada pašvaldības domes priekšsēdētājas vietnieks Viesturs Zariņš, kurš līdz šim pašvaldībā arī risināja dažādus juridiskos jautājumus, lai stiprinātu Juridiskās nodaļas kapacitāti, 26. septembra domes sēdē deputāti pieņēma lēmumu atjaunot jurista amata vietu. Pagaidām vēl konkurss uz šo jurista vietu nav izsludināts.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.

casibom jojobet giriş jojobet Casibom holiganbet giriş casibom giriş Casibom casibom casibom giriş CASİBOM holiganbet Casibom Giriş casibom casibom güncel giriş casibom güncel Casibom Casibom holiganbet holiganbet casibom güncel giriş