Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Vijciema hokejistiem veiksmīgas spēles

JURIS KALNIŅŠ

Hokeja kluba (HK) “Vijciems” komandas pārstāvis Juris Kalniņš informē, ka HK “Vijciems” aizvadījusi kārtējās divas spēles Valmieras čempionātā hokejā. Abās spēlēs vijciemieši izcīnīja uzvaras. Spēlē ar HK “Cēsis” 28. septembrī uzvarēts ar rezultātu 5:2. Divus vārtus šajā spēlē guva Lauris Dancis, pa vienam vārtu guvumam Kristiānam Kalniņam, Ansim Brūvelim un Jānim Kalniņam. Jāatzīmē, ka pēc šīs spēles daži komandas spēlētāji devās uz Latvijas 1. līgas spēli florbolā Igaunijā, Jogevas pilsētā, lai spēlētu Valkas komandā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Otrā uzvara tika gūta
6. oktobra spēlē ar komandu HK “Skorpions” ar rezultātu 4:3. Šī cīņa izvērtusies diezgan saspringta. Sākumā vijciemieši nonākuši zaudētājos ar rezultātu 0:3. Tomēr puiši iespēlējušies un guvuši pēc kārtas četrus vārtus. Vārtu guvēji šajā spēlē ‒ Ansis Brūvelis, Kristiāns Kalniņš, Mikus Kuprišs un Jānis Kalniņš.

Pēc aizvadītajām četrām spēlēm izcīnītas četras uzvaras.

J. Kalniņš teic paldies līdzjutējiem par atbalstu tribīnēs Vidzemes Olimpiskā centra ledus hallē. Vijciema komandai nākamā spēle notiks sestdien, 19. oktobrī, ar KH “Buta”.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.

casibom jojobet giriş jojobet Casibom holiganbet giriş casibom giriş Casibom casibom casibom giriş CASİBOM holiganbet Casibom Giriş casibom casibom güncel giriş casibom güncel Casibom Casibom holiganbet holiganbet casibom güncel giriş