Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Valcēnieši dosies uz festivālu Klaipēdā

Foto: Ance Andrējeva-Empele

Šo sestdien, 12. oktobrī, un svētdien, 13. oktobrī, Valkas pilsētas kultūras nama dziesmu draugu kopa “Nāburgi” piedalīsies starptautiskā festivālā Klaipēdā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Piedaloties 1. augustā festivālā “Kokles un tai līdzīgie instrumenti apkārt Baltijas jūrai” Limbažos, lietuvieši pamanījuši “Nāburgu” uzstāšanos un aicinājuši valcēniešus piekrist doties uz Klaipēdu. Lai dotos uz festivālu, Valkas novada pašvaldība nodrošinājusi autobusu, bet par degvielu kolektīvam jāgādā pašiem.

Kolektīva vadītāja Mārīte Magone atzīst, ka oktobris ir ar notikumiem pārbagāts mēnesis. “Nāburgi” ir viens no vietējiem amatiermākslas kolektīviem, kuri piedalās bilingvālajā braucamizrādē “Valka+Valga. Cauri pilsētai”. Savukārt sestdien, 26. oktobrī, pulksten 11 Kocēnu kultūras namā “Nāburgi” piedalīsies starptautiskā folkloras festivāla “Baltica 2025” Valmieras, Valkas, Cēsu un Smiltenes novadu skatē.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.

casibom jojobet giriş jojobet Casibom holiganbet giriş casibom giriş Casibom casibom casibom giriş CASİBOM holiganbet Casibom Giriş casibom casibom güncel giriş casibom güncel Casibom Casibom holiganbet holiganbet casibom güncel giriş