Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Klajā nākusi smilteniešu novadnieces jaunā grāmata

“Un viņi dzīvoja ilgi” – tā savu jaunāko romānu nodēvējusi smilteniešu novadniece, Rīgā dzīvojošā rakstniece Gunita Krilova.
Grāmata tikko uzsākusi ceļu pie lasītājiem. Tās atvēršanas svētki būs 22. oktobrī Rīgā, izdevniecībā “Zvaigzne ABC”, kas ir šīs grāmatas izdevēja.
“Un viņi dzīvoja ilgi” ir Gunitas Krilovas trešā grāmata. Vērīgākie “Ziemeļlatvijas” lasītāji, iespējams, atceras, ka rakstījām gan par smilteniešu novadnieces debijas romānu “Driftā tikai lēdijas” un nākamo grāmatu “Cukursaldā”.

Nonākot strupceļā, ieskaties sevī!
Tāpat kā šajos romānos, arī jaunajā grāmatā Gunita Krilova raksta par būtiskām problēmām mūsdienu latviešu sieviešu dzīvē – attiecībām ģimenē, bērnu audzināšanu, savas patības jeb sava “es” meklējumiem.
Romāna “Un viņi dzīvoja ilgi” galvenajai varonei Agnesei ir 41 gads, un šķiet, ka viņai dzīvē netrūkst itin nekā. Tomēr Agnesi neatstāj izjūta, ka dzīve paiet garām, nesniedzot gandarījumu, ka viņa nespēj būt pati šeit un tagad. Varbūt piepildījumu palīdzēs gūt gremdēšanās alkoholā, senas draudzības, internetā atrasti padomi, kā uzlabot un saglabāt attiecības un atgūt interesi partnera acīs, kā atrast balansu savai dzīvei un to uzlabot.
Taču situācija ģimenē arvien vairāk samezglojas, un Agnese neredz risinājumu.

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties Ziemellatvija.lv abonementu:

"Ziemellatvija.lv Plus" abonentiem būs pieeja unikālam izdevniecības saturam, kur atspoguļosim notikumus un procesus vietējos novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs.

Abonē Ziemellatvija.lv digitālo saturu par 0.99€ uz pirmajām 4 nedēļām*

*Pēc izmēģinājuma perioda beigām ik pēc četrām nedēļām tiks veikts automātiskais maksājums - 1.99€ par abonēšanas periodu. Abonēšanu vari pārtraukt jebkurā brīdī savā Ziemellatvija.lv kontā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.