Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Horoskops līdz 10. oktobrim


Foto: pexels.com

Auns Darbi ritēs tā, kā esi iecerējis. Vērtīgas biznesa idejas nāks prātā viena pēc otras. Ieteicams izvairīties no ieguldījumiem dārgāka nekustamā īpašuma iegādē vai dzīvesvietas labiekārtošanā. Jaunās attiecībās nesasteidz notikumus!

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Vērsis Atzinība mudinās doties jaunu mērķu virzienā. Tiks piedāvātas sadarbības iespējas – gūsi jaunu pieredzi un augstāku meistarības līmeni. Tas ļaus pelnīt daudz vairāk. Simpātijas pret kādu cilvēku mudinās uzaicināt viņu uz satikšanos.

Dvīņi Apsvērsi iespēju par pieredzes gūšanu ārzemēs. Pārmaiņas viennozīmīgi nāks tev par labu. Palutini sevi ar kādu tālāku ceļojumu! Attiecībās ļaujies sajūtu plūdumam. Ja esi tikko iepazinies ar kādu, ļauj, lai viss rit savu gaitu!

Vēzis Aktuālāks kļūs jautājums par pozīciju darbavietā. Pielikums pie algas ļaus palutināt sevi mazliet vairāk nekā ikdienā. Ieguldījums jaunā pārvietošanās līdzeklī arī būs veiksmīgs un prieku nesošs. Sirdi caurvīs kaisles pilnas dzirkstis.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Lauva Attiecībās ar kolēģiem ieteicams paklusēt! Pirms saki “jā” piedāvājumam, ir vērtīgi padomāt par to no vairākiem skatpunktiem. Veiksmīgs būs ieguldījums vaļaspriekā. Pasākums kopā ar mīļoto cilvēku var radīt sīkas domstarpības.

Jaunava Iepriecinošas ziņas no darba devēja. Mazāk laika atliks atpūtai, taču par labsajūtu aizmirst nedrīkst! Ceļojumā jāizvairās no pirkumiem, kas šķiet ļoti izdevīgi, jo būs vilšanās. Attiecībās pārlieku liela sīkumainība var bremzēt tavas ieceres.

Svari Labs laiks nākotnes nodomu izstrādei. Korekcijas ikdienas režīmā nāks par labu pašsajūtai. Neņem vērā citu cilvēku padomus, kā labāk ieguldīt! Attiecībās vērtīgs būs kopā pavadītais laiks, dodoties rudens taku piedzīvojumos.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Skorpions Ieklausies intuīcijā, pirms pieņem nozīmīgu lēmumu. Nešaubies, jo visas atbildes uz taviem jautājumiem ir tevī pašā! Ieguldījums skaistuma procedūrās radīs prieku. Smeldzīgās emocijas vēlams palaist prom kādā terapeitiskā pasākumā!

Strēlnieks Tiks sasniegts mērķis. Ilgāku pārdomu rezultātā tiks izdarīta nozīmīga izvēle jautājumos, kas saistīti ar sadarbības piedāvājumu. Būsi novērtēts kā izcils meistars. Nesen izveidotās attiecības attīstīsies lēnām. Nesasteidz notikumus!

Mežāzis Lielā pienākumu apjoma dēļ nāksies izvērtēt, ko tu dari. Ienākumu apjoms būs atkarīgs no tā, cik kvalitatīvs būs darbu pasniegšanas veids. Padomā arī par sevi! Palutini sevi ar kādu dvēselisku pasākumu savai labsajūtai!

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Ūdensvīrs Jaunais projekts prasīs no tevis gan pacietību, gan arī iecietību. Ienākumi būs manāmi lielāki, taču nav vēlams ieguldīt finanses tālākos ceļojumos. Iekrāj un nopērc kādu mantu! Attiecībās šis būs brīnumiem piepildīts laiks.

Zivis Tiks gūta jauna pieredze darbā. Vērtīgs būs ieguldījums garīgajā izaugsmē. Nav vēlams tērēt jauniem aksesuāriem, jo tie neradīs prieku ilgtermiņā. Attiecībās tava pretimnākšana mīļotā virzienā spēs nogludināt saasināto situāciju.

Inita Dilāne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.