Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Piedāvā apgūt rotu izgatavošanu latviskos motīvos

“Rotu dārza” dizaina darbnīcā Valkā top unikālas rotas. Ketija Šaldere dod iespēju arī citiem iemācīties tādas darināt. FOTO: NO PERSONĪGĀ ARHĪVA

Valcēniete Ketija Šaldere, kura ikdienā sastopama dizaina darbnīcā “Rotu dārzs” un dažādos tirdziņos, arī šoruden piedāvā latvisko sirsniņu izgatavošanas meistarklases Valkā un citviet.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Valkā meistarklases paredzētas 26. oktobrī un 9. novembrī. Visi materiāli piespraudes izgatavošanai tiek nodrošināti.

Kā atzīst Ketija, interese ir ļoti liela. Uz 9. novembra meistarklasi jau visas vietas ir rezervētas. “Tieši uz valsts svētkiem vairumā pasūta piespraudes Latvijas kontūras formā un sirsniņas, kuras veidoju Latvijas karoga krāsās. Kopš ir izveidota dizaina darbnīca, varu arī interesentiem piedāvāt šādas meistarklases. Man ir pieredze un zināšanas dažādu rotu darināšanā, vēlos dalīties ar tām. Pašlaik ir brīvas vietas uz meistarklasi 26. oktobrī, kur gatavosim patriotiskās sirsniņas. Meistarklase notiek “Rotu dārza” telpās Valkā. Vienā dienā varu uzņemt sešus līdz astoņus cilvēkus. Jārēķinās gan, ka visa diena būs aizņemta radošā procesā, jo meistarklases ilgums vidēji ir septiņas stundas,” stāsta Ketija un norāda, ka pieteikšanās meistarklasēm ir obligāta. Kontaktus un informāciju par meistarklases izmaksām var sameklēt “Rotu dārza” “Facebook” kontā.

“Pati organizēju meistarklases tikai savās telpās Valkā. Taču dodos arī izbraukuma meistarklasēs Vidzemes reģionā, ja ir jau noorganizēta grupa sešiem līdz astoņiem cilvēkiem un organizators uzņem savās telpās. Pie sevis arī uzņemu privātās interesentu grupas iepriekš norunātā laikā,” atklāj rotu darinātāja.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.