Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Smiltenes vidusskolā aizvadīts noskaņu vakars “Rudens sirdspuksti”

Foto: Inga Zaļkalne

Šis rudens Smiltenes vidusskolā ļāvis priecāties gan par dāsnu ražu, gan par daudz dažādiem skolēnu talantiem. 27.septembrī skolēni un skolotāji satikās skolas ēkā Dārza ielā 17, kur sirsnīgā gaisotnē tika aizvadīts rudens miglā ietīts, sveču gaismas sasildīts noskaņu vakars “Rudens sirdspuksti”. Lai dalītos ar siltu, dzirkstošu prieku, ar mazu daļiņu no sevis…

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Pasākuma dalībnieki viens otru iepriecināja ar dažādu mūzikas instrumenti spēli, dzejoļiem, zīmējumiem un gleznām, rokdarbiem, jokiem, valodu zināšanām, dziesmām un dejām. Pa vienam un kopā ar saviem uzticamākajiem domubiedriem, sasildot cits citu ar siltu smaidu un gaismu, kas iemirdzas ikvienā radošajā talantā.

Skolas direktore Inguna Kondratjeva skolēniem un kolēģiem pateicās par uzticēšanos un talantu pilnveidē ieguldīto darbu.

Varbūt kāds šajā vakarā sevī pamanīja vēlmi pamēģināt ko jaunu? – Ikviens veiksmes stāsts sākas ar vēlmi uzdrīkstēties un darīt ko vairāk, nekā prasa ikdienas pienākumi… Uz to rosināja arī “Rudens sirdspuksti”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Baiba Vahere

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.