Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Igaunijā, Koigeras apkārtnē, notika orientēšanās sacensības “Magaziin games”

Septembra pēdējās nedēļas nogalē Igaunijā, Koigeras apkārtnē, jau trešo gadu pēc kārtas notika orientēšanās sacensības “Magaziin games”.  Pirms tam šīs sacensības visiem bija zināmas kā “Suunto games”. Elites grupās sacensības tika vērtētas WRE ieskaitē.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Uz sacensībām devās arī astoņi Azimuts OK-Sm BJSS sportisti.

Pirmajā dienā sacensības notika garajā distancē un otrajā dienā vidējā distancē. Savukārt labākie tika apbalvoti summējot abu distanču rezultātus.

Par uzvarētāju N14 grupā kļuva Kristīne Rudzīte. Jāpiebilst ka Kristīni var nosaukt par Igaunijas sacensību speciālisti, jo šīs viņai šogad ir otrās sacensības Igaunijā ko izdodas uzvarēt.  Otrajā vietā divu dienu summā piekāpjoties sacensību uzvarētājam tikai 13 sekundes M70 grupā Aldis Lapiņš.  Jau otro gadu pēc kārtas trešo vietu izcīnīja Raivo Sarkangalvis grupa M10.  Artim  Harkinam grupā M14 ceturtā vieta. Artim gan vidējā distancē 3. vieta. Tomēr ar to bija par maz lai atspēlētu garajā distancē  neiespēto.  Sestās vietas attiecīgi 10 gadīgo meiteņu un 12 gadīgo zēnu grupās Martai Ievai Zariņai un Eduardam Zariņam. Grupā M55  Mārim Stabiņam pieļaujot tikai divu minūšu kļūdu divu distanču laikā, tomēr 7. vieta.  Apmēram šīs divas minūtes arī pietrūka līdz kārotajam sešiniekam. Savukārt daudzskaitlīgajā  M60 grupā Ansim Rudzītim 18. vieta.  Apbalvošanas noslēgumā cerējām ka uz visiem laimēsim vismaz vienu balvu loterijā. Šoreiz paveicās Artim Harkinam un Mārim Stabiņam.

Sacensību mājas lapa  https://okkobras.eu/voistlused/3-magaziin-mangud/

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.