Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Privātmāju iedzīvotāji aicināti pieteikt rudens lapu izvešanu


Foto: Vineta Putniņa

Arī šoruden Valkas novada pašvaldība privātmāju iedzīvotājiem izvedīs rudens lapas. No pirmdienas, 16. septembra, novada pašvaldības Pilsētas teritorijas apsaimniekošanas nodaļa aicina pilsētas privātmāju iedzīvotājus pieteikties lapu izvešanai. Lapas tiks izvestas tikmēr, kamēr to ļaus laikapstākļi.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Valkas novada Valsts un pašvaldības vienotā klientu apkalpošanas centra (PVKAC) vadītāja Baiba Vorobjeva aicina iedzīvotājus iegādāties sadzīves atkritumu apsaimniekotāja SIA “ZAAO” kubīgos maisus, kuros var salikt sagrābtās lapas. Maisi jāiegādājas SIA “ZAAO” eko laukumā Austras ielā 10 Valkā. Viena maisa cena – 7,90 eiro. Svarīgi, ka maisi netiek pārpildīti līdz pašām malām, lai tehnika tos var pacelt aiz speciālajiem rokturiem. Pēc tam jāpiesaka sava adrese lapu izvešanai, zvanot uz VPVKAC tālruni +371 66954878 vai +371 28644365.

B. Vorobjeva skaidro, ka pēc pieteikto adrešu apkopošanas tiks sastādīts grafiks, lai Pilsētas teritorijas apsaimniekošanas nodaļa maisus ar lapām iztukšotu. Pēc iztukšošanas maisi paliek to īpašniekiem atkārtotai lietošanai nākotnē. Lapu izvešana paredzēta oktobrī reizi nedēļā. Ņemot vērā laikapstākļus un saņemto pieteikumu skaitu, lapu izvešanas laiks var tikt pagarināts.

B. Vorobjeva atgādina, ka maisos drīkst būt tikai lapas. Tajos nedrīkst būt zari vai cita veida atkritumi. Lapu izvešanai paredzētos maisus lūgums nolikt pie pieteiktās adreses sētas vai īpašuma robežas pie ceļa.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.