Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Bilskā divi vīrieši konflikta laikā guva miesas bojājumus

pixabay.com

Aizvadītajās dienās Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes apkalpojamā teritorijā saņemta informācija par 250 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Reģistrēti 23 ceļu satiksmes negadījumi, kur četros gadījumos kopumā cietušas se4šas personas. Ceļu satiksmes jomā pieņemti 291 administratīvā pārkāpuma lēmums, tajā skaitā 193 par ātruma pārsniegšanu, kā arī trijos gadījumos automašīnas vadītājs pie stūres sēdies būdams alkohola reibumā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

SADURSME (AR CIETUŠAJIEM)

14. septembrī pulksten 11.20 Madonas novadā, Dzelzavas pagastā, uz autoceļa Pļaviņas – Madona – Gulbene notika trīs motociklu sadursme. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā divas personas tika nogādātas medicīnas iestādē. Sākotnējā informācija liecina, ka vairāki motociklisti brauca kolonnā, priekšējie piebremzēja, kā rezultātā notika sadursme. Par notikušo ir sākts administratīvais process, un tiek skaidroti precīzie negadījuma apstākļi.

APGĀŠANĀS (AR CIETUŠAJIEM)

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

14. septembrī pulksten 20.24 Cēsu novadā uz autoceļa Valmiera – Cēsis – Drabeši vīrietis, vadot motociklu, krita un guva miesas bojājumus. Cietušais vērsās pēc medicīniskās palīdzības.

SADURSME (CSNG AR CIETUŠAJIEM UN BOJĀ GĀJUŠAJIEM)

14. septembrī pulksten 13.41 Alūksnes novadā, Pededzes pagastā, sieviete, vadot transportlīdzekli, netika galā ar tā vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa un iebrauca grāvī. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā cieta pasažiere, kura tika nogādāta medicīnas iestādē. Par notikušo ir sākts administratīvais process.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

NODARĪJUMI PRET PERSONAS DZĪVĪBU UN VESELĪBU / VIEGLS MIESAS BOJĀJUMS

14. septembrī pulksten 19.17 Smiltenes novadā, Bilskas pagastā, Bilskā, divi vīrieši konflikta laikā guva miesas bojājumus. Abi tika nogādāti medicīnas iestādē, un policija skaidro notikušā incidenta apstākļus.

NODARĪJUMI PRET SATIKSMES DROŠĪBU / T/L VADĪŠANA ALK DZĒRIENU U.C. IESPAIDĀ

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

13. septembrī pulksten 22.02 Limbažu novadā, Skultes pagastā, tika saņemta informācija par to, ka nenoskaidrota persona vada transportlīdzekli “BMW”, iespējams, alkohola reibumā. Policijas norīkojumam izbraucot, minētā automašīna tika apturēta. Pārbaudot vadītāju, tika konstatēts, ka viņš bija sēdies pie stūres 2,60 promiļu reibumā. Par notikušo ir sākts kriminālprocess.

14. septembrī pulksten 17.12 Valmieras novadā, Ķoņu pagastā, pa autoceļu Valmiera–Rūjiena–Igaunijas robeža vīrietis, bez jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, vadīja transportlīdzekli “Audi”, būdams alkoholisko dzērienu ietekmē. Minimālā alkohola koncentrācija izelpotajā gaisā bija 1,91 promile. Par notikušo ir sākts kriminālprocess.

Zane Vaskāne, Valsts policijas, Sabiedrisko attiecību nodaļas, vecākā speciāliste
(Vidzemes reģiona pārvaldes jautājumos)

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.