Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Uz izsludināto grāmatveža vakanci pieteikušies četri kandidāti


Foto: pexels.com

Pirms kāda laika Valkas novada pašvaldības Grāmatvedības un finanšu nodaļas izsludinātajā konkursā uz grāmatveža vietu bija pieteikušies četri kandidāti. Tas bija nepieciešams, jo viens grāmatvedis rotācijas kārtībā sāka strādāt citā pašvaldības institūcijā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

No pirmdienas, 16. septembra, šī amata pienākumus sāks veikt līdzšinējā Vijciema pagasta pārvaldes uzskaitvede Dace Ozoliņa.

Grāmatvedības un finanšu nodaļas vadītāja Ilze Grandava stāsta, ka uz darba interviju tika uzaicināti trīs pretendenti, jo vienam nebija pietiekami konkurētspējīga izglītība un trūka arī darba pieredzes. Pēc I. Grandavas teiktā, pārējie trīs pretendenti, izvērtējot pieteikuma dokumentus, bijuši pietiekami cerīgi. Vienam no pretendentiem bija atbilstoša izglītība, bet sena darba pieredze grāmatveža darbā. Viens pretendents bija ar darba pieredzi ne ar pašvaldību saistītā grāmatvedībā un arī ne tik atbilstošu izglītību. Kandidatūra, kura konkursa kārtībā atzīta par labāko, ir ar atbilstošu izglītību un pieredzi.

“Dace Ozoliņa pašreiz arī strādā ar piemērotu datorprogrammu un dara tieši to, kas nepieciešams grāmatvedim. Tikai līdz šim šis darbs Dacei bija nelielā apjomā un uz nepilnu slodzi. Šai darbiniecei ir piedāvātas izaugsmes iespējas. Viņa nav vienīgā, kura dzīvo Vijciemā, bet strādās Valkā,” atklāj I. Grandava. Viņa uzskata, ka, zinot pašvaldības esošo situāciju, pieteikumu skaits uz grāmatveža vietu bijis pietiekams.

Pašlaik Grāmatvedības un finanšu nodaļā, kas atrodas pašvaldības ēkā Semināra ielā 29, kopumā strādā 11 darbinieki.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.