Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Valkas mākslas skolā mācīsies vairāk nekā 200 bērnu no Valkas un Valgas

Tradicionāli uz pirmo skolas dienu Valkas mākslas skolā kopā ar vecākiem ierodas jaunie un esošie skolas audzēkņi. Visiem līdzi krāšņi ziedi, kas gulst skolotāju rokās. FOTO: INGA KARPOVA

Uzsākot 2024./25. mācību gadu, Valkas mākslas skolā zinības iegūs 217 bērni, tostarp arī kaimiņpilsētā Valgā dzīvojošie. 2. septembrī pirmā skolas diena šajā skolā bija 31 skolēnam. Tradicionāli viņi saņēma īpašu sveicienu – simbolisku dāvaniņu – zīmuli un otiņu – no skolas. Visiem par to bija īpašs prieks.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Skolas direktore Sniedze Ragže stāsta, ka vēl visu septembri, līdzīgi kā iepriekšējos mācību gadus, turpināsies bērnu uzņemšana. Salīdzinot ar aizvadīto mācību gadu, jaunajā mācību gadā skolēnu skaits ir nedaudz pieaudzis. Diemžēl vakar uz pirmo skolas dienu neieradās Valgā dzīvojošie bērni, jo viņiem jau ir sākušās mācību stundas. Savukārt Valkas puses skolās vakar bija svētku diena bez mācīšanās, skolēni ar saviem klases audzinātājiem tikās klases stundās.

Pirmā skolas diena ir īpaši svētki Valkas mākslas skolas direktorei Sniedzei Ragžei (pirmā no kreisās), direktores vietniecei Guntai Pavārniekai, skolotājai Skaidrītei Bondarei un skolas lietvedei Olitai Ozolai.

Jaunajā mācību gadā jau esošajam Valkas mākslas skolas kolektīvam ‒ Guntai Pavārniekai, Skaidrītei Bondarei, Aivaram Magonem, Gundai Sīmanei, Daigai Soloveiko-Lazdiņai, Marutai Stabulniecei un Elinai Tederei ‒ piepulcējusies skolas absolvente Madara Birča (viņa novada pašvaldībā ir arī vides un reklāmas dizaina speciāliste – redakcijas piebilde). Jaunā skolotāja bērniem pasniegs gleznošanu. Kopš 2024. gada janvāra skolā strādā arī skolotāja Anna Makaruka.

Vairāk foto no pirmās skolas dienas Valkas mākslas skolā – www.ziemellatvija.lv, sadaļā “Foto”.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.

casibom jojobet giriş jojobet Casibom holiganbet giriş casibom giriş Casibom casibom casibom giriş CASİBOM holiganbet Casibom Giriş casibom casibom güncel giriş casibom güncel Casibom Casibom holiganbet holiganbet casibom güncel giriş