Tā nu jau otro gadu šajā viensētā tikusi novākta vietējo Latvijas arbūzu raža. Tie, kuri nogaršojuši mūsu klimatiskajos apstākļos izaudzētos eksotiskā kultūrauga augļus, vērtē tos gardus un spirdzinošus esam, sarunā ar “Ziemeļlatviju” atzīst Juris Taškovs.
“Kalna Kaugaros” izaugušie arbūzi pagaidām tikuši saimnieku draugiem un paziņām, taču perspektīvā mērķis ir ražu pārdot.
Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties Ziemellatvija.lv abonementu:
"Ziemellatvija.lv Plus" abonentiem būs pieeja unikālam izdevniecības saturam, kur atspoguļosim notikumus un procesus vietējos novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs.
Abonē Ziemellatvija.lv digitālo saturu par 0.99€ uz pirmajām 4 nedēļām*
*Pēc izmēģinājuma perioda beigām ik pēc četrām nedēļām tiks veikts automātiskais maksājums - 1.99€ par abonēšanas periodu. Abonēšanu vari pārtraukt jebkurā brīdī savā Ziemellatvija.lv kontā.
Reklāma