Ceturtdiena, 11. decembris
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
weather-icon
+6° C, vējš 1.34 m/s, R vēja virziens
ZiemelLatvija.lv bloku ikona

Tomāti kadiķogu - lauru lapu marinādē

Dārzā šogad liela tomātu raža? Tad izmēģiniet pagatavot tomātus marinādē ar kadiķogām un lauru lapām. Garšos izcili ar gaļas ēdieniem!

Porciju skaits – 4

Sastāvdaļas 

800 g tomāti

30 gab. kadiķogas

8 gab. Lauru lapas

1 tējk. Santa Maria Čili eksplozija

360 ml rapšu eļļa

10 daiviņas ķiploki

svaigs baziliks

Pagatavošana

  1. Sagriez tomātu 1 cm biezās šķēlēs un izvieto uz cepešplāts.
  2. Nomizo un sagriez ķiploku, pārkaisi tomātiem.
  3. Saberz kadiķogas un pārkaisi tomātiem.
  4. Uzber Čili eksploziju un sāli.
  5. Pārlej visam pāri eļļu un cep 8 minūtes līdz 180’C grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī.
  6. Sakārto tomātus burkā kārtās, pa vidu pievienojot lauru lapas un sagrieztu baziliku.
  7. Uzlej uz tomātiem no cepšanas atlikušo eļļu.

ZiemelLatvija.lv bloku ikona Komentāri

ZiemelLatvija.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.