Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+5° C, vējš 0.89 m/s, D-DR vēja virziens
ZiemelLatvija.lv bloku ikona

Piecu pārslu putra ar ceptiem banāniem

Recepti iesaka šefpavārs Normunds Baranovskis.  Lai labi garšo!

PIECU PĀRSLU PUTRA AR CEPTIEM BANĀNIEM

Sastāvdaļas:

Piecu graudu pārslas Dobele – 80 g

Auzu, rīsu dzēriens vai vājpiens (0,5%) – 300 ml

Banāns – 1 gab (130 g)

Olīveļļa De Cecco Bio – 8 g


Pagatavošana:

Vidēja karstumā vāra putru, pievienojot pārslas ar pienu, rīsu vai auzu dzērienu. Pārslas vāra vismaz 3 minūtes, tad ļauj nedaudz pastāvēt, lai tās uzņem mitrumu. Apmaisa un kārto traukos. Paralēli tam sagriež banānu šķēlītēs un apcep uz pannas no katras puses. Kad banāni gatavi, tos kārto uz putras. Turklāt – ja putras gatavošanā tiks izmantots auzu piens, tā būs saldāka, jo auzas ir dabiski saldas.


ZiemelLatvija.lv bloku ikona Komentāri

ZiemelLatvija.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.