Ceturtdiena, 11. decembris
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
weather-icon
+6° C, vējš 1.34 m/s, R vēja virziens
ZiemelLatvija.lv bloku ikona

Marinētas BBQ ribiņas

Sulīgas cūkgaļas ribiņas, iemarinētas Santa Maria BBQ mērcē ar burbonu, būs šīs grilēšanas sezonas hīts. Ātri un vienkārši!

Sastāvdaļas (Porciju skaits – 4)

1 kg cūkas ribiņas

Santa Maria BBQ mērce ar burbonu

Santa Maria Akmens sāls

bagete

Pagatavošana 

  1. Cūkgaļas ribiņas apber ar sāli un dāsni apsmērē ar BBQ mērci ar burbonu un atstāj iemarinēties uz 20 minūtēm.
  2. Pēc tam ribiņas cep cepeškrāsnī 180 grādos apklātas ar foliju 40 minūtes, tad foliju noņem un cep vēl 15-20 min 200 grādos, līdz ribiņas gatavas un brūnas.
  3. Pirms pasniegšanas ribiņas vēlreiz apsmērē ar BBQ mērci ar burbonu un pasniedz ar ķiploku bageti.

ZiemelLatvija.lv bloku ikona Komentāri

ZiemelLatvija.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.