Kļuvis zināms žūrijas vadītājs paredzētajam “1. Starptautiskajam gaļas un desu festivālam”, kas notiks 10. maijā Lielā labdarības robežtirgus ietvaros.
Festivāla žūriju vadīs un piedāvātos gaļas izstrādājumus vērtēs “Mūsdienu Latvijas garšas” šefpavāru supersezonas uzvarētājs un restorāna “Kaļķu vārti” šefpavārs Raimonds Zommers. Viņš vairākkārt atzīts par Latvijas Gada pavāru un saņēmis Baltijas kulinārijas zvaigznes medaļas.Valkas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Brūvere informē, ka konkurss norisināsies trijās kategorijās. Atsevišķi vērtēs gaļas ražotājus uzņēmumus, mājražotājus un amatierus. Robežtirgus apmeklētājiem paredzēta arī gaļas izstrādājumu degustācija. Festivāla uzvarētāji saņems apbalvojumus “Gardākā” un “Cēlākā”.Konkursam joprojām iespējams pieteikties, zvanot pa tālruni 26488684 Sniedzei Ragžei vai rakstot e-pastu uz adresi sniedze.ragze@valka.lv.“Ziemeļlatvija” jau rakstīja, ka robežtirgus mērķis ir labdarība un tas notiks uz Valkas un Valgas robežas. Šogad līdzekļi par tirdzniecības vietu nomu un loteriju tiks atvēlēti šūpoļu izgatavošanai uz abu pilsētu robežas, lai šūpojoties varētu atrasties divās valstīs vienlaikus.
Vērtēs gaļas izstrādājumus
00:00
30.04.2014
38