Kaija Lāce, seniore:
– Pati kādreiz biju saimniece. Veclaicīgo rasolu atkal gribētu pagaršot, arī pati tādu taisīju no siļķītes un skābiem gurķīšiem, kartupeļiem un olām. Šo laiku salāti ar kukurūzu un tamlīdzīgi man ne visai garšo. Tortes pēc vecajām receptēm varētu nogaršot, kad krēmam vārīja putriņu no miltiem, olām, sviesta un citronskābi lika klāt.
Zanda Pukste, pirmsskolas skolotāja:
– Zivju ēdienus vai no jūras veltēm, jo man zivis garšo. Latviešu virtuvē ir siļķe papīrā, ko cep ugunskurā. No Baltijas laša var pagatavot ēdienus.
Signe Segleniece, strādā bistro:
– Meksikāņu ēdienus, jo tie ir pikanti. No latviešu ēdieniem varētu pamēģināt nogaršot skābputru, bet nezinu, vai tā man garšotu. Piemēram, sklandrauši man negaršoja.

