Gunita Lorence, optikas veikala pārdevēja:
– Griķi ar vistas gaļu, kas pagatavota dažādos veidos. Piedevās salāti no tomātiem ar rukolu, kas sajaukti ar krējumu. Ātri, vienkārši un veselīgi.
Inese Burkevica, pārdevēja:
– Šajā laikā visbiežāk gatavoju auksto zupu ar marinētām bietēm. Mans knifs ir tas, ka zupai pievienoju redīsus, kas piedod svaigumu un asumiņu. Visu samaisu ar liesajām paniņām. Nekad nelieku ūdeni un krējumu, jo man šķiet, ka tās ir samazgas.
Mārīte Magone, pensionāre:
– Man vislabāk garšo skābi kāposti, siļķes un skābi gurķi. Šopavasar siltumnīcā iesēju daudz salātu. Tos gatavojam kopā ar gārsām, jaunajām redīsu lapiņām. Vārdu sakot, cenšamies ēst veselīgi.
Aivars Magone, koktēlnieks:
– Man garšo viss, ko gatavo sieva. Vispirms ēdienu novērtēju pēc izskata, smaržas un garšas. Man garšo kotletes, karbonādes, labi izcepta vistiņa. Arī saldos ēdienus ēdu labprāt. Garšo uzpūtenis, putukrējums. Pats gan tā neprotu gatavot kā sieva.


