Dzīve kā latviešu saldais ēdiens – rupjmaizes kārtojums ar putukrējuma cepurīti
08:0017.11.2025
Inga Karpova
552
Dalies:
Draudzenēm – Natai Brambergai un Lienei Margevičai – kopš bērnības, kas pavadīta Cēsu pusē, Skujenē, kopā paticis “podus gāzt” un dzīvi baudīt pilnām saujām – tā, lai pašām tīk un ir citiem, par ko runāt. Novembri Latvijā uzskatām par Patriotu mēnesi. Tam piederas arī latviešu garšas kārpiņām pazīstama un latviska ēdiena gatavošana un galdā celšana. Šajā reizē lieti noderētu šogad izdevniecībā “Zvaigzne ABC” izdotā pavārgrāmata “Vienaldzīgo nav!”.
Abonē digitālo saturu pirmajām 4 nedēļām par 0.99€*
Digitālā satura abonementiem būs pieeja unikālam izdevniecības saturam, kur tiks atspoguļoti notikumi un procesi vietējos novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs, kā arī par 90% mazāk reklāmas.