Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Aicina atbalstīt riteņbraucējus


Foto: pexels.com

Novada pašvaldības Sporta un jaunatnes lietu daļas vadītājs Raivis Graņics informē, ka sestdien, 20. jūlijā, pulksten 12 Valkā tiks dots starts tradicionālajām šosejas riteņbraukšanas sacensībām maršrutā “Valka–Naukšēni–Valka”. Starta vieta būs Tālavas iela, netālu no krustojumiem ar Beverīnas un Varoņu ielu. Sacensības notiks trijās distancēs – 87 kilometri, 60 kilometri un 30 kilometri.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

R. Graņics brīdina, ka valcēniešiem sacensību dienā no pulksten 9 līdz pulksten 15 jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem Tālavas, Beverīnas un Varoņu ielā. Būtu vēlams šajā laikā neplānot izbraucienus ar auto transportu, lai netraucētu sacensību dalībniekiem.

Sacensību rīkotāji aicina valcēniešus, kā arī Ērģemes un Kārķu pagastu iedzīvotājus atbalstīt sacensību dalībniekus, tos uzmundrinot, skaļi aplaudējot, dziedot vai muzicējot. Sacensību laikā vēlams neplānot izbraucienus ar transportu, lai netraucētu sacensību dalībniekiem.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.

casibom jojobet giriş jojobet Casibom holiganbet giriş casibom giriş Casibom casibom casibom giriş CASİBOM holiganbet Casibom Giriş casibom casibom güncel giriş casibom güncel Casibom Casibom holiganbet holiganbet casibom güncel giriş