Abonē e-avīzi "Ziemeļlatvija"!
Abonēt

Reklāma

Kārķēniešiem svarīgi būt lietas kursā par norisēm savā pagastā un novadā kopumā

Pulcējot vairāk kā 30 interesentu, otrdienas vakarā Kārķu tautas namā notika kārtējā Valkas novada pašvaldības politiskās un izpildvaras vadības tikšanās ar novada pagastu iedzīvotājiem.
Ar kārķēniešiem tikās Valkas novada pašvaldības vadība – priekšsēdētāja Gita Avote un izpilddirektors Valdis Šaicāns. Piedalījās arī novada pašvaldības domes deputāti Agnis Birkavs un Guntis Albergs, kā arī Ērģemes un Kārķu pagastu pārvaldnieks Pēteris Pētersons. Pašvaldības pārstāvji izklāstīja par 2024. gada budžeta ieņēmumiem un tēriņiem, tika iezīmēti nozīmīgākie šī gada pasākumi, kā arī citas aktualitātes.
Kārķēniešiem rūp savā pagastā notiekošais, tāpēc no novada pašvaldības tiek sagaidīta skaidrība un pamatoti argumenti par pieņemtajiem lēmumiem un nākotnes iecerēm, kas attiecas gan uz vietējo kopienu, gan novadu kopumā.
Tiek meklētas iespējas Meža dienu norisei
Kad tika dots vārds iedzīvotājiem, no zāles atskanēja jautājumi par dažādām tēmām. Kā pirmais bija par tradicionālo pasākumu Kārķu Meža dienas. “Tika pieminēti vairāki vērienīgi pasākumi, kas šogad norisināsies novadā, bet neko nedzirdēju par Kārķu Meža dienām. Tas arī mums ir liels pasākums, gadu no gada notiek, vienmēr no domes kāds atbalsts ir bijis, bet vai šogad tas būs? Lasu presē, Latvijas amatierteātru salidojumam, kas notiks augustā, ir paredzēti 20 tūkstoši eiro, bet vai kādu daļu no tā nevarēja novirzīt Kārķu Meža dienām, jo Meža dienas gluži kā salidojums, jo pasākumu zina kā mūsu novadā, tā ārpus tā,” pauda Ģertrūde Ābele.

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties Ziemellatvija.lv abonementu:

"Ziemellatvija.lv Plus" abonentiem būs pieeja unikālam izdevniecības saturam, kur atspoguļosim notikumus un procesus vietējos novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs.

Abonē Ziemellatvija.lv digitālo saturu par 0.99€ uz pirmajām 4 nedēļām*

*Pēc izmēģinājuma perioda beigām ik pēc četrām nedēļām tiks veikts automātiskais maksājums - 1.99€ par abonēšanas periodu. Abonēšanu vari pārtraukt jebkurā brīdī savā Ziemellatvija.lv kontā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Ziemellatvija.lv komanda.